Welkom bij Mindfulpeople

How to be with the difficult..? 

Over de coach en trainer..

Ik ben Yvette Elemans (1967), getrouwd, moeder van 2 kinderen en gevestigd in het Statenkwartier van Den Haag.

Na 10 jaar Human Resources bij Shell ging het roer om en werk ik nu ruim 15 jaar zelfstandig als trainer/coach, met name op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens een intensief ziekteproces in 2008/2009 ben ik mij nog bewuster geworden van het belang van meditatie en een Mindfulle levensinstelling. Mindfulness heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn herstel, innerlijke balans en het meer kunnen genieten van het leven.

Doordat ik de complexiteit van een druk zakelijk leven ken en weet wat ingrijpende processen met je doen ben ik als coach erop gericht mensen praktische handvatten te bieden (uit mindfulness, lichaamswerk en transformationeel présence van Alan Seale) voor helderheid en rust bij situaties met ingrijpende veranderingen, moeilijke besluiten en chaos.

Hierbij ga ik ervanuit dat we allemaal, wanneer we "de bodem raken", onze eigen wijsheid hebben weer boven water te komen. Natuurlijk hoef je niet pas met mindfulness te beginnen als je de bodem hebt geraakt.... om met de woorden van Jon Kabat-Zinn te spreken: "Weave your parachute every day, you never know when you might need it. "

Graag help ik mensen contact maken met de kracht van de stilte in henzelf. 

Achtergrond

Via See True Mindfulness Opleiding ben ik gecertificeerd als Mindfulnesstrainer.

Daarnaast ben ik opgeleid als Human Resources-professional en volgde ik intensieve training en opleiding op het gebied van Mindfulness bij herstel van Kanker, Focussen, Coaching, Lichaamswerk voor professionals, Familie-opstellingen en Transformational Presence for coaches en leaders (bij Alan Seale).