Welkom bij Mindfulpeople

How to be with the difficult..? 

Mindfulnesscoaching

Het Mindfulness Coachingstraject is speciaal voor mensen die nog onbekend zijn met mindfulness en graag een coachingstraject op maat willen volgen. Bijvoorbeeld omdat je in de hectiek van het dagelijks bestaan wilt leren omgaan met stress, moeilijke situaties op het werk, slapeloosheid of lichamelijk/psychisch ongemak. Ook hebben veel mensen baat bij tijdens een ziekteproces of herstelperiode. Een coachingstraject wordt op maat aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Je krijgt praktische tools aangereikt om mindfulness stap voor stap onderdeel te kunnen maken van jouw leven.

Mindfulness helpt je : 

  • Je aandacht te richten op wat er nu is, zonder oordeel
  • Bewuster te worden van gedachten, emoties en gevoelens. Minder vanuit de automatische piloot en meer vanuit vrijheid te leven.
  • Bewuster te worden van het gedrag van je geest, wat je kan helpen tot rust te komen.
  • Meer contact te hebben met je lichaam voor een betere gezondheid en meer energie
  • Bewuster te worden van de manier waarop je in het leven staat en wil staan en meer te genieten van wat er is.

Hoe ziet de coaching eruit?

De coaching is opgezet volgens het protocol van de MBCT van Jon Kabat-Zinn en bestaat uit 8 sessies van 1, 5 uur waarbij het van belang is dagelijks thuis te oefenen. We werken met verschillende meditatievormen, mindful bewegen en oefeningen om in het dagelijks leven om te gaan met negatieve automatische patronen. Je krijgt praktische tools aangereikt om mindfulness stap voor stap onderdeel te kunnen maken van jouw leven. Ter ondersteuning van het oefenen krijg je geluidsbanden en een werkboek.  

Praktisch

Het is in principe het gehele jaar mogelijk te starten met dit traject. Allereerst vindt een intakegesprek plaats.

De coaching vindt plaats in het Statenkwartier van Den Haag of op de werkplek mits hier een rustige plek voorhanden is.  

Meer info

Bel voor een oriënterend gesprek of meer informatie 06-16048133. Of vul het contactformulier in. 

"Ik ken nu mijn automatische patronen. Ik ben me bewuster hoe krachtig gedachten kunnen zijn en hoe ze je om de tuin kunnen leiden. Ik heb meer vertrouwen dat ik mijn gedachten en gevoel kan beïnvloeden. Ben bewuster en meer in het nu" Katja (Bouwkundig Procesmanager)

"Fijne ruimte, positieve aanpak, boven verwachting. Ik heb meer inzicht in mijzelf en mijn vastgeroeste reactiepatronen. Daarnaast heb ik ook meer onafhankelijkheid ten aanzien van de wereld om mij heen gekregen." Monique (Pedagoog)

 (Bouwkundig Procesmanager)

"Fijne ruimte, positieve aanpak, boven verwachting. Ik heb meer inzicht in mijzelf en mijn vastgeroeste reactiepatronen. Daarnaast heb ik ook meer onafhankelijkheid ten aanzien van de wereld om mij heen gekregen." Monique (Pedagoog)

"Mindfulness has given me peace of my mind and a strong connection to my core as a person. With the busy lifestyle that we all have, we tend to forget to stop to listen to ourselves. What mindfulness has done is created the space to do this. In turn, this has given me the opportunity to connect my mind, body and spirit. I highly recommend this training and also the way the coach, Yvette conducts the course." Carlos