Welkom bij Mindfulpeople

How to be with the difficult..? 

Maatwerk Coaching

Inhoud

Een maatwerk coaching wordt helemaal afgestemd op jouw vraag en behoeften. Thema's die bijvoorbeeld in mijn praktijk voorbij zijn gekomen: omgaan met werk- en carrierestress, moeite met grenzen stellen, niet meer kunnen genieten, omgaan met angst, teveel denken en niet kunnen voelen, een nieuwe relatie aangaan met lichamelijke beperkingen, keuzestress, omgaan met hooggevoeligheid en beter contact met intuïtie, herstel van burnout en ziekte (o.a. kanker) en omgaan met verlies. 

Werkwijze

In de coaching is altijd aandacht voor ontspanning en rust om van daaruit op een frisse manier te kunnen kijken naar dat wat in jouw leven aandacht vraagt. Door te leren ontspannen met dat wat er is ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en een nieuwe benadering. Wat het ook is we stemmen de inhoud van de coaching en het aantal sessies af op jouw wensen. Tijdens de coaching maken we organisch gebruik van

ademhalings- en/of focustechnieken, mindfulness, familie-opstellingen of de methode van Alan Seale ten aanzien van Transformational Présence. Iedere coaching is erop gericht je in je kracht te zetten en je weer met nieuwe inzichten en inspiratie naar huis te laten gaan.

Praktisch

Een sessie duurt meestal 1,5 uur.

De coaching vindt plaats in het Statenkwartier van Den Haag.

Info

Voor meer informatie ben je van harte welkom om telefonisch contact op te nemen.

Je kunt ook het contactformulier invullen dan bel of mail ik jou.

" Door de coaching heb ik inzicht in oude patronen gekregen en de vrijheid om hier anders mee om te gaan. Ook heb ik meer leren luisteren naar mijn innerlijke stem. De aanpak en werkwijze van Yvette vormden hierbij een belangrijke leidraad. Iedere sessie sloot aan op mijn persoonlijke behoeften en werd ik begeleidt om tot nieuwe inzichten over mijzelf te komen. Het helpt mij om rustiger maar ook met meer vrolijkheid en levendigheid in het leven te kunnen staan.. Yvette heeft me geïnspireerd bij het omzetten van gevoeligheid naar een krachtig instrument voor mijzelf en ook voor mijn omgeving."

Katja

"Toen ik Yvette benaderde voor coaching kende ik haar al van de mIndfulnesstraining, die ik eerder bij haar volgde. Hoewel ik sinds de training dagelijks mediteer en probeer mindfulness te integreren in mijn kijk op het leven, was er iets onduidelijks aan de poten van mijn stoel aan het zagen. Ik had het gevoel dat ik mijn innerlijke houvast niet kon vinden. Ik kon eigenlijk alleen maar bedenken dat ik naar Yvette wilde omdat ik mij bij haar kwetsbaar durf op te stellen. Zij heeft mij met zachte maar duidelijke hand weer op het spoor gezet."

Lynde (gespecialiseerd verpleegkundige psychosociale begeleiding)