Welkom bij Mindfulpeople

How to be with the difficult..? 

Coachingsprogramma's

Na een aantal jaren gewerkt te hebben met groepen merkte ik dat er ook veel mensen zijn die liever individueel gecoacht wilden worden. Enerzijds bijvoorbeeld omdat zij geen groepsmensen zijn en/of omdat er dan de mogelijk bestaat om meer persoonlijke onderwerpen uit te diepen. Er zijn door de jaren heen 2 verschillende coachingsprogramma's ontstaan;

Het Mindfulness Coachingstraject is geschikt wanneer je nog onbekend bent met mindfulness en graag een coachingstraject op maat wilt volgen. Bijvoorbeeld om te leven met meer vertrouwen, energie, innerlijke rust, verlichting van lichamelijke of psychische klachten, verdieping en plezier. Of omdat je in de hectiek van het dagelijks bestaan wilt leren omgaan met stress, moeilijke situaties op het werk, een overlopend hoofd en lastige emoties. Dit alles 1:1 en aangepast aan jouw persoonlijke situatie. De coaching is er altijd op gericht je meer in je kracht te zetten en je hart te laten spreken.

Maatwerk Coaching is o.a. geschikt voor mensen die een persoonlijk thema op een mindfulle manier ( met gerichte aandacht, zonder oordeel..) willen onderzoeken en transformeren. Zoals het omgaan met een sterke innerlijke criticus, altijd over je grenzen gaan, een oude angst of boosheid, een lichamelijk ongemak of "opnieuw willen beginnen" na een lastige periode of ziekte. Deze coaching is ook geschikt gebleken voor mensen die al een mindfulnesstraining hebben voltooid en bepaalde persoonlijke thema's verder willen uitdiepen. Er wordt naar behoefte gebruik gemaakt van mindfulness, focussing, lichaamswerk, familie-opstellingen en transformationeel presence. Bij Maatwerk Coaching werken we organisch (er is geen vast programma), vanuit het hier en nu met het lichaam als klankbord en is er altijd op gericht je weer in contact te brengen met je kracht en vertrouwen.